موسسه تحقیقات چغندرقند
29 مردادماه 1397
صفحه اصلی نقشه سایت پست الکترونیک English
نام کاربر : مهمان
اطلاع رسانی بخشها: خبرنامه چغندرقند شماره 47 ویژه خرداد ماه سال 1397 منتشر شد. : بخش تحقیقات به زراعی , ارائه نظرات وپیشنهادات به ریاست محترم سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی: Areeo , سخنرانی علمی آقای دکتر جواد رضایی در خصوص "تفاوت های کمی و کیفی ارقام چغندر علوفه ای و چغندرقند": بخش خدمات فنی و تحقیقاتی
شرح کامل خبر
کد خبر: 1010
عنوان :
برداشت چغندرقند در شوشتر آغاز شد
تاریخ : 1397/2/19
منبع :
خبرگزاری ایرنا
متن :
شوشتر - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شوشتر گفت: برداشت چغندر قند از سطح 384 هکتار از زمین های کشاورزی کشت و صنعت کارون این شهرستان آغاز شد.

ایرج بادپیما روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: میانگین برداشت محصول چغندر در هر هکتار حدود 75 تن است.
وی افزود: برداشت چغندر از زمین های کشاورزی شوشتر از نیمه نخست اردیبهشت شروع و تا اوایل خرداد ادامه دارد.
مدیرجهادکشاورزی شوشترادامه داد: متوسط عیار محصولات برداشت شده بین 17تا 18درصد است.
وی گفت: استفاده از ارقام مناسب چغندر قند، بکارگیری توصیه های کارشناسی در زراعت این محصول و شرایط اقلیمی مناسب در هنگام برداشت از جمله کاهش بارندگی پاییزه باعث کاهش تنفس ریشه و ممانعت از تجزیه قند شده و در بالا رفتن درصد عیار این محصول موثر است.
وی اظهارکرد: کارخانه های قند اصفهان و شهرکرد پس از عقد قرارداد با کشاورزان برخی تسهیلات از جمله ادوات کاشت و بذر را به کشاورزان ارایه می دهند.
با توجه به تولید شکر در کارخانه های مذکور، از میزان شکر تولیدی گزارشی در دست نیست.
چغندرکاران خوزستان پیش از این چغندر برداشتی خود را به کارخانه قند دزفول تحویل می دادند.این کارخانه پس از حدود 15 سال تعطیلی، اواخر آذر پارسال مجدد راه اندازی شد.
در سال زراعی گذشته 290 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان شوشتر به کشت چغندر اختصاص داشت که از این سطح حدود 22 هزار تن محصول برداشت شد.
در سال زراعی جاری نیز پیش بینی شده حدود 29 هزار تن محصول از سطح این مزارع برداشت شود.
شوشتر از قطب های مهم کشاورزی در استان خوزستان است.

لینک :
لینک خبر
 
 
عضویت جدید
یافته ها
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به موسسه اصلاح و تهیه بذر چغندرقند می باشد